2010/11/15

My new environment


Here is my desk in my new room, my new lab PSU, and a new breadboard! :) The oscilloscope is an awful one (old russian model with cyrillic labeling, yuck!), but for a few weeks/months it will serve me, until I'll find a better one.

I've breadboarded the ASM1 noise source, without the pink/random output, because I don't need them for my new secret project. ;) More details later...

8 comments:

  1. Szia!

    Mennyire vált be a Zhaoxin labortáp? Ha lehet tudni mennyiért sikerült beszerezni?

    Üdv!

    ReplyDelete
  2. Helló!

    Nem használom túlzottan sokat, csak élesztésnél. Az én szintemen bevált, nagyon könnyű tizedvoltonként állítani, precíz az áramkorlátozás, de azt már nehezebb eltalálni. Nincsenek bekapcsolási tranziensei. A kijelzőjén az áramfelvételt nehéz leolvasni amennyiben ez pár milliamper, ilyenkor érdemes multimétert kötni rá.
    Az ára talán 35e körül volt, de lehet hogy rosszul emlékszem. :)

    Üdv!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm a választ, asszem' akkor én is beszerzek egy ilyet.

      Delete
    2. Nyugodt szívvel tudom ajánlani, legalábbis az én amatőr szintemen jó ez a kategória. :) Elég sok típus van a listán, brutális kimeneti áramokkal. :)

      Delete
  3. Ja, az kimaradt, hogy próbapanelezéshez is használom a tápot, meg hogy imádom a blogodat. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Annak örülök, én a tiéddel vagyok így : ] mondjuk az enyémen mostanság nincsen nagyon mit olvasni. Kicsit döglött a dolog eddig, de majd most (talán) beindulok jobban.

      Minden jót!

      Delete
    2. Hozzá van adva a blogod a hírolvasómhoz, úgyhogy egyből látom ha megjelenik valami! :) Csak bíztatni tudlak, nagyon tetszik a hangulata az egész blognak! :)

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete